Οικολογικοί Βιολογικοί Καθαρισμοί Υψηλής ποιότητας

Η Εμπειρία Στην Πράξη

Οικολογικος Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου 40€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οικολογικοί Βιολογικοί Καθαρισμοί Αυτοκινητου η αλλιώς βιο- καθαρισμοί  με πιστοποιημένα προϊόντα τα τελευταία χρόνια είναι μια διαδικασία που την κάνουν όλο και περισσότεροι χρήστες οχημάτων.

Το αυτοκινητο μας είναι ένας χώρος που περνάμε αρκετές ώρες στην εποχή μας. Η ρύπανση του είναι μεγάλη και έντονη. Οσμές λεκέδες κ.λ.π. έχουν σαν αποτέλεσμα να μας κάνουν δυσάρεστη την παραμονή μας σε αυτό. Καυσαέρια ιδρώτες τρόφιμα και διάφοροι άλλοι ρύποι καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολο τον καθαρισμό του με οποιοδήποτε συμβατικό τρόπο. Αν προσθέσουμε και ρύπους από κατοικίδια (ούρα τρίχες) τότε είναι ανέφικτος.

Εμείς με την εμπειρία μας και με τον επαγγελματικό εξοπλισμό αλλά και τα καθαριστικά υψηλής ποιότητας εξειδικευμένα για οικολογικό βιολογικό/βιο-καθαρισμό και όλα πιστοποιημένα, χωρίς να δημιουργούν αλλεργίες και βιοδιασπώμενα ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φέρουμε σε πέρας αυτή την άχαρη δουλειά για εσάς και μάλιστα στην άνεση του χώρου σας αφού ερχόμαστε εμείς όπου μας ζητήσετε. Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει νερό ρεύμα και κάποιος χώρος ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε το αμάξι σας με άνεση.

Clean4Health Καθαρισμός για την Υγεία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Ξεκάπνησμα Κινητήρα και Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου
ΜΟΝΟ 100€

Οικολογικοί Βιολογικοί Καθαρισμοί Τροχόσπιτων & Μεγάλων Οχημάτων

Τράκτορα, Φορτηγό, Λεωφορείο

Οχήματα όπως είναι ο τράκτορας, το λεωφορείο ακόμα και ένα τροχόσπιτο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έχουν πολλούς κρυφούς χώρους που πρέπει να γνωρίζεις. Επίσης είναι οχήματα που ο χειριστής- οδηγός όπως και οι συνεπιβάτες περνούν πολλές ώρες μέσα σε αυτά.

Επιδεί σαν επαγγελματίες οδηγοί τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάτε μέσα στο όχημά σας είτε μεγάλου τύπου (τράκτορες) είτε ΙΧ δημοσίας χρήσης (ΤΑΞΙ, ενοικιαζόμενα…) Εμείς μπορούμε να το επαναφέρουμε και να γίνει σαν καινούριο! Εκτός τον βιοκαθαρισμό με πλύση απόπλυση γίνεται και ατμο-απολύμανση και με ειδικά προϊόντα αποστείρωση από μικρόβια και από COVID-19.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό και απολύμανση του τροχόσπιτου σας είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας. Αναλαμβάνουμε εκτός από τον καθαρισμό και την πλήρη απολύμανση όλων των επιφανειών του, και τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων και της καμπίνας του οδηγού.

Βιολογικός Καθαρισμός Τράκτορα

Clean4Health Καθαρισμός για την Υγεία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Ξεκάπνησμα Κινητήρα και Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου
ΜΟΝΟ 100€

Οικολογικος Βιολογικος Καθαρισμος Σαλονιου

Καναπές, Πολυθρόνα, Μπρεζέρα, Καρέκλα

Ο Βιολογικός/ Βιο-καθαρισμός του καναπέ μας ή της πολυθρόνας μας δεν είναι μια πολυτέλεια για λίγους αλλά μια πολύτιμη ενέργεια για όλους!

Ο Οικολογικος Βιολογικος Καθαρισμος του καναπέ μας ή της πολυθρόνας μας δεν είναι μια πολυτέλεια για λίγους αλλά μια πολύτιμη ενέργεια για όλους! Ο Βιολογικός Καθαρισμός των επίπλων μας (καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες, μπρεζέρα…) προσφέρει την φρεσκάδα και την καθαριότητα που όλοι αναζητάμε και προστατεύει και την υγεία μας από διάφορες αλλεργίες εξανθήματα φαγούρες ακόμα και από συμπτώματα άσθματος.

Το σαλόνι μας είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας με την οικογένειας μας τους φίλους μας και το κατοικίδιο μας.
Αυτό το επιβαρύνει με φορτίο μικροβίων διάφορων ρύπων, λεκέδων, διάφορων οσμών.
Η ομάδα μας μπορεί να σας απαλλάξει από όλα αυτά και να επαναφέρει τον καναπέ σας την πολυθρόνα σας τις καρέκλες να γίνουν πάλι σαν την στιγμή που τα αγοράσατε! Επαναφέρουμε το χρώμα και την υφή του υφάσματος σαν να ήταν καινούριο! 

Όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές και τέλειο αποτέλεσμα

Clean4Health Καθαρισμός για την Υγεία

Οικολογικος Βιολογικος Καθαρισμος Στρωματων

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωματων και υφασμάτινων επιφανειών κρεβατιού

Ο Οικολογικος Βιολογικος Καθαρισμος των Στρωματων μας είναι μια κίνηση επιβεβλημένη στην εποχή μας. Γιατί να κάνω βιολογικό καθαρισμό στο στρώμα μου;

Στο στρώμα μας “κατοικούν” διάφοροι αόρατοι μικροοργανισμοί που μπορούν να μας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στην υγεία μας, όπως εξανθήματα, κοκκινίλες, φαγούρες, διάφορες αλλεργίες.

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι η υγρασία που μένει μέσα στο στρώμα από τα σωματικά υγρά (ιδρώτας ούρα κ.λπ..)και δημιουργεί διάφορους μύκητες με κύριο και ίσος χειρότερο την μούχλα. Σε όλα αυτά μπορούμε να προσθέσουμε και το αισθητικό κομμάτι που είναι οι λεκέδες από αίμα, από ούρα και γενικά από διάφορα υγρά που μπορεί να έχουν πέσει πάνω.  Όλα αυτά καθιστούν δύσκολο για να μην πούμε ανέφικτο τον καθαρισμό του στρώματός μας με συμβατικά μέσα εμπορείου.

Η ομάδα μας με τον επαγγελματικό εξοπλισμό καθώς και τα εξειδικευμένα προϊόντα που διαθέτει  μπορεί να σας εγγυηθεί ένα άψογο αποτέλεσμα που θα αφήσει καθαριότητα και μια αίσθηση φρεσκάδας! Και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές και τέλειο αποτέλεσμα!

Clean4Health Καθαρισμός για την Υγεία

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Αδιαβροχοποίηση Υφασμάτινων επιφανειών και ταπετσαριών

Αδιαβροχοποίηση υφασμάτινων επιφανειών επίπλων στρωμάτων οχημάτων

Η Αδιαβροχοποίηση Υφασμάτινων επιφανειών δεν είναι κάτι τόσο καινούριο. Εφαρμόζεται από τους κατασκευαστές επίπλων αρκετά χρόνια. Όμως με την πάροδο του χρόνου η δράση της εξασθενεί.

Η αδιαβροχοποίηση είναι μια μέθοδος που στηρίζετε στην νανοτεχνολογία. Δημιουργεί μια λεπτή, αόρατη ασπίδα προστασίας, μεγάλης αντοχής και διάρκειας. Απωθεί την υγρασία, χωρίς να αλλοιώνει την όψη και την υφή του υφάσματος. Μπορεί να εφαρμοστεί σε χαλιά – μοκέτες, κουκούλες αυτοκινήτων, καναπέδες, καλύμματα, απορροφητικά δέρματα…

Το προϊόν είναι απολύτως ασφαλή αφού σαν βάση έχει το νερό και δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο για ανθρώπους ή τα κατοικίδια μας.

ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση η επιφάνεια να είναι καθαρή και στεγνή.

Μετά την εφαρμογή η επιφάνεια πρεπει να μην χρησημοποιηθει για 24 ώρες.
Η διαδικασία της Αδιαβροχοποίησης περιλαμβάνει: Στεγνό καθάρισμα της επιφάνειας από σκόνες και διάφορους άλλους ρύπους, και την εφαρμογή του υλικού αδιαβροχοποίησης.

Clean4Health Καθαρισμός για την Υγεία

Τιμοκατάλογος ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
Οι τιμές είναι χωρίς  Φ.Π.Α. 24%
Ελάχιστο κόστος Ραντεβού 35 ευρώ.
Διευκρινήσεις
Στις εργασίες χρειαζόμαστε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα (παροχή ρεύματος μέχρι 30μέτρα), και αρκετό χώρο για να γίνει η άνετα εργασία.
Οι χρόνοι περάτωσης των εργασιών διαφέρουν ανάλογα με το είδος της εργασίας, της ταλαιπωρίας του αντικειμένου , του υλικού του.
Οι χρόνοι στεγνώματος διαφέρουν ανάλογα της ταλαιπωρίας που υπήρχε του υλικού και της θερμοκρασίας και υγρασίας του χώρου.

Καλέστε μας ή στείλτε το μήνυμα σας!

CLICK GIA RADEVOU
κάντε click για να δείτε τα διαθέσιμα ραντεβού

Επισκεφθείτε τα Νέα μας!     Κάντε μας like στο facebook

Απαντήσεις

Η διάρκεια του εξαρτάτε από το μέγεθος του αντικειμένου αρχικά, και από το είδος του υφάσματος το πόσο απορροφητικό είναι, και το πόσο ταλαιπωρημένο είναι.

Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάτε και αυτός από το μέγεθος, όπως από την ταλαιπωρία και το είδος του υφάσματος. Επίσης εξαρτάται από την θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου που βρίσκεται το αντικείμενο.

Αδιαβροχοποίηση είναι η μέθοδος που στηρίζεται στην νάνο τεχνολογία και προσθέτει ένα φίλτρο προστασίας στις επιφάνειες που καλύπτει. Τις προστατεύει από υγρά όπως το νερό το λάδι ούρα κ.λ.π.

Είναι 100% ακίνδυνο για ανθρώπους και κατοικίδια γιατί έχει σαν βάση το νερό

Βιολογικός Καθαρισμός Περιοχές που εξυπηρετούμε

Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Στέφανος, Αθήνα, Αιγάλεω, Άλιμος, Άνοιξη, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος,
Βάρη, Βαρνάβας, Βούλα, Βουλιαγμένη Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυφάδα, Δάφνη, Διόνυσος, Δραπετσώνα, Δροσιά, Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό, Ερυθρέα, Ζωγράφος, Ηλιούπολη, Θρακομακεδόνες, Ίλιον,
Καισαριανή, Καλλιθέα, Καλλιτεχνούπολη, Καματερό, Κηφισιά, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κυψέλη, Λυκόβρυση, Μαγούλα, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο,
Νέα Ερυθρέα, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Βουτζάς, Νίκαια, Ντράφι,
Παιανία , Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγος, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Σπάτα, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό
<<Οι υπογραμμισμένες περιοχές έχουν επιβάρυνση λόγο χιλιομετρικής απόστασης>>

Γεια σας 👋
Είναι χαρά μας να σας γνωρίζουμε.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε μήνα.

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.