Η Εταιρεία Clean4Healthgr

Φιλοσοφία της εταιρείας

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μας και η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων τους.
Αυτό το επιτυγχάνουμε με την διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση μας σε ότι αφορά τον εξοπλισμό τις τεχνικές που εφαρμόζονται αλλά και για τις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις των υφασμάτων.

Φιλοσοφία μας είναι ότι καλύτερα να εστιάζει και να εξειδικεύεται κάποιος σε συγκεκριμένο τομέα πάρα να προσπαθεί να κάνει πολλά με αμφίβολο αποτέλεσμα τελικά.
Εμείς εξειδικευόμαστε στους Βιολογικούς Καθαρισμούς επίπλων και οχημάτων και γενικά στον τομέα του καθαρισμού χώρων  με έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό που καλύπτει τις ανάγκες όσο δύσκολες η απαιτητικές και αν είναι. Αυτό έχει σαν συνέπεια τον βέλτιστο βαθμό αποτελέσματος και πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα.
Για τον ιδιώτη ή για τον επαγγελματία έχουμε πάντα λύση Καθαρή και Αποτελεσματική! 

βιολογικός καθαρισμός καναπέ μπράτσο

Με την Clean4Healthgr και την πολυετή πείρα που διαθέτουμε είσαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο και στην καλύτερη τιμή και ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο οικολογικό και χωρίς χημικά να κάνετε αφού τα προϊόντα μας και οι τεχνικές μας είναι οι καλύτερες και υγιεινές χωρίς στο τέλος των εργασιών να δημιουργούν προβλήματα στο αναπνευστικό ή ακόμα και δερματικά. Επίσης Εγγυούμαστε ότι η υφασμάτινη επιφάνεια δεν θα αλλοιωθεί να χάσει το χρώμα της ή την υφή της.

Από την πολυετή εμπειρία μας που αποκτήθηκε στην πράξη και με συνεχή εκπαίδευση και παρακολούθηση σεμιναρίων  και όχι από τα σοσιαλ και από βίντεο του διαδικτύου, μπορούμε να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα στις εργασίες μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η χαμηλή τιμή μας δεν σημαίνει και έκπτωση στο αποτέλεσμα της εργασίας μας, απλά μειώσαμε τα λειτουργικά κόστη μας ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της εποχής μας!

Τα προϊόντα και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι όλα πιστοποιημένα και βιολογικά.

ΜΗΧΑΝΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ-ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Puzzi 8/1 C
ΜΗΧΑΝΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ-ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Puzzi 10/1
ΣΚΟΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ RM 760

Ρωτήστε μας Τώρα

Γεια σας 👋
Είναι χαρά μας να σας γνωρίζουμε.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε μήνα.

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.