Μεγάλη Προσφορά
Κερδίστε Μέχρι και 50% σε Φορτηγά Έκπτωση Από 200€ Τώρα ΜΟΝΟ 100€

Οι επαγγελματίες Οδηγοί περνάνε το περισσότερο μέρος της ημέρας τους στο όχημά τους! Ιδίως οδηγοί σε τράκτορες νταλίκες που κάνουν τεράστια ταξίδια, και ο χώρος αυτός είναι σαν σπίτι τους. Λογικό να υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία στο εσωτερικό τους, από οσμές ιδρώτα, τσιγάρου κ.λ.π. αλλά και άλλους στέρεους ρύπους.

Με τον Βιολογικό Καθαρισμό του Τράκτορα σας Η ομάδα μας με την άρτια εκπαίδευση την μεγάλη εμπειρία στον καθαρισμό τέτοιων οχημάτων και τον επαγγελματικό εξοπλισμό μπορεί να το επαναφέρει σε σημείο που να φαίνεται ότι είναι καινούριο! και να σας χαρίσει έναν χώρο ευχάριστο και ασφαλή στα ταξίδια σας!

Με προσοχή στην λεπτομέρεια

Η διαδικασία περιλαμβάνει χρήση αέρα και ατμού για την απολύμανση του χώρου. Σκούπισμα και καθαρισμό όλων των εσωτερικών χώρων του οχήματος, πλύση απόπλυση με μηχάνημα extraction στα στρώματα της καμπίνας, στα καθίσματα, στο πάτωμα, πατάκια, στις ζώνες ασφαλείας, στα τοιχώματα και οροφή όπου επιτρέπεται από τον κατασκευαστή, στις πόρτες, σε όλους τους χώρους όπως ντουλαπάκια ψυγείο κ.λ.π. και τέλος περιποίηση των πλαστικών ή δερμάτινων επιφανειών με ειδικά γαλακτώματα προστασίας από υπεριώδη ακτινοβολία και εναλλαγή θερμοκρασίας!

Βιολογικός Καθαρισμός Τράκτορα Φορτηγού

Clean4Healthgr   Καθαρισμός για την Υγεία! 

Βιολογικός Καθαρισμός Τράκτορα

Βιολογικός Καθαρισμός Τράκτορα Φορτηγού για ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στον χώρο που περνάται τις περισότερες ώρες της ημέρας σας εσείς ή οι συνεργάτες σας με την εγγύηση της Clean4Healthgr

Ρωτήστε μας Τώρα

Γεια σας 👋
Είναι χαρά μας να σας γνωρίζουμε.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε μήνα.

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.