Μπορώ να κάνω μόνος μου βιολογικό καθαρισμό;

βιολογικός καθαρισμός Μπορώ να κάνω μόνος μου

Μπορώ να κάνω μόνος μου βιολογικό καθαρισμό; Στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες πληροφορίες όπως άρθρα, βίντεο, που μας δίνουν οδηγίες το πώς να κάνουμε έναν βιολογικό ή πιο σωστά Βιοκαθαρισμό στο αυτοκίνητό μας ή στο σαλόνι μας. Όπως φαίνεται σε όλες αυτές τις αναρτήσεις δεν είναι κάτι και τόσο δύσκολο…

Γιατί να πληρώσω ένα συνεργείο και να μην το κάνω μόνος/μόνη;

Το να κάνει κάποιος μόνος βιολογικό καθαρισμό μπορεί να φαίνεται πολύ απλό, όμως έχει αρκετή δυσκολία. Δεν θα αναφέρω την κούραση γιατί κάποιος που θα ασχοληθεί στο σπίτι του με κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι αν μη τι άλλο έχει μεράκι και όρεξη! Πρέπει όμως να λάβει υπόψιν του κάποιες λεπτομέρειες… για το αν τελικά Μπορώ να κάνω μόνος μου βιολογικό καθαρισμό

Ας αρχίσουμε με το κόστος του εξοπλισμού. Ένα μηχάνημα καλό πλύσης – απόπλυσης το λεγόμενο Spray extraction έχει ένα αρκετά μεγάλο κόστος, που ίσος να το κάνει ασύμφορο στην αγορά του αφού είναι σίγουρο ότι ένας ιδιώτης δεν θα κάνει ποτέ την απόσβεση. Και δυο φορές τον χρόνο να κάνει Βιοκαθαρισμό, με τις τιμές και τις προσφορές που υπάρχουν στην αγορά πιστεύω ότι είναι ασύμφορη μια τέτοια αγορά, και το ποιο πιθανό είναι να καταλήξει σε κάποια γωνιά παρατημένο όπως γίνεται και με τα όργανα γυμναστικής που καταλήγουν να εκτελούν χρέη κρεμάστρας!

Ας υποθέσουμε τώρα, ότι αγοράσατε το Spray extraction και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε! Πρέπει να υπάρχουν τα σωστά καθαριστικά – απορρυπαντικά που να είναι συμβατά και με το μηχάνημα σας αλλά και να ήσαστε σίγουροι ότι δεν θα προκαλέσουν ζημιά στο ύφασμα ή στα πλαστικά. Εδώ είναι και ένα από τις πιο επικίνδυνες παγίδες!

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στο εμπόριο, καθώς και διάφορες συμβουλές με «μαντζούνια» που υπόσχονται τέλεια αποτελέσματα! Μια λαϊκή ρύση λέει ότι όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι! Και άλλη μία ότι έκαστος στο είδος του! Αυτό σημαίνει ότι για τα μεν μαντζούνια το πιο πιθανό είναι να μην κάνουν ΤΙΠΟΤΑ στην καλύτερη περίπτωση, γιατί μπορεί να χειροτερέψουν το ύφασμα και εκεί που η ταλαιπωρία ήτα μόνο σκόνη ή μυρωδιά, να προσθέσουμε και λεκέδες που δεν βγαίνουν.

Για τα δε εξειδικευμένα προϊόντα εμπορίου, πέρα το κόστος έχει σημασία και η ποιότητα και η σύνθεση. Τα περισσότερα που υπόσχονται άμεσα και φοβερά αποτελέσματα όμως συνήθως έχουν προϊόντα χλωρίου που και για την υγεία μας δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά και για το ύφασμα μπορεί να αποβεί μοιραίο!Μπορεί να ξεβάψει αμέσως με τον καθαρισμό ή το αποτέλεσμα να φανεί λίγο καιρό μετά και να είναι σκάσιμο του υφάσματος κ.λ.π.

Ένας τελευταίος παράγοντας είναι η γνώση που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει τον βιολογικό καθαρισμό σε σχέση με τα υφάσματα και τον τρόπο που τα δουλεύουμε. Το κάθε υλικό έχει και τον τρόπο του! Ένας λάθος τρόπος και μπορεί να προκαλέσει ζημιά από την πιο απλή να μείνει κάποιος λεκές, ή να σκληρύνει το πέλος μέχρι να σκιστεί το ύφασμα.

Τελικά Μπορώ να κάνω μόνος μου βιολογικό καθαρισμό;

Όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι τόσο δύσκολο αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνει κάποιος μόνος του έναν βιολογικό καθαρισμό στο σαλόνι του η στο αυτοκίνητό του, που σημαίνει καλύτερα να στραφεί σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο που η ομάδα του θα μπορέσει να προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και λεπτομέρειες για ότι ηδύποτε και να μας καλέσετε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και τις γνώσεις μας!! και βέβαια είμαστε δίπλα σας και μετά το τέλος της εργασίας μας!

Clean4Health Καθαρισμός για την Υγεία

μάθετε την προσφορά της εβδομάδας
μάθετε την προσφορά της εβδομάδας

Επισκευθήτε τα Νέα μας!     Κάντε μας like στο facebook