Αδιαβροχοποίηση τι ειναι;

Αδιαβροχοποίηση Υφασματινων επιφανειων και ταπετσαριων
Αδιαβροχοποίηση Υφασματινων επιφανειων και ταπετσαριων

Αδιαβροχοποιητικό και ελαιαπωθητικό υγρό υδατικής βάσης υψηλής διεισδυτικότητας με βάση την Νανοτεχνολογία. Η Αδιαβροχοποίηση δημιουργεί μια λεπτή, αόρατη ασπίδα προστασίας, μεγάλης αντοχής και διάρκειας. Απωθεί την υγρασία, χωρίς να αλλοιώνει την όψη και την υφή του υφάσματος. Διευκολύνει τον καθαρισμό με χρήση μόνο νερού εμποδίζοντας την φθορά από την χρήση καθαριστικών. Αδιαβροχοποιεί τα περισσότερα συνθετικά και βαμβακερά υφάσματα, εμποδίζοντας παράλληλα την δημιουργία λιπαρών αλλά και άλλων λεκέδων από λάδι, κρασί, καφέ, κ.λ.π. απωθεί τη βρωμιά, την κάπνα αλλά και τα βακτηρίδια τα οποία αναπτύσσονται μέσω των ρύπων που εμποτίζουν τα υφάσματα.

Με την Αδιαβροχοποίηση προστατεύουμε εύκολα, υφάσματα, χαλιά, μοκέτες, κουρτίνες, καναπέδες, ταπετσαρίες αυτοκινήτων από ύφασμα. Επίσης τεντόπανα, καραβόπανα, και σχεδόν κάθε αντικείμενο το οποίο χρησιμοποιεί ύφασμα στη δομή του.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Τα πρώτα σημάδια αδιαβροχοποιησης είναι εμφανή μετά από 24 ώρες. Μετά το στέγνωμά του είναι ακίνδυνο για την υγεία και το περιβάλλον


Το αντικείμενο προς αδιαβροχοποίηση ΠΡΕΠΕΙ ναι είναι στεγνό και καθαρό!
Αδιαβροχοποιεί τα υφάσματα, σαλόνια, χαλιά , μοκέτες , κουρτίνες , τέντες, ταπετσαρίες αυτοκινήτων από ύφασμα. Μόλις στεγνώσει είναι τελείως ακίνδυνο για τον άνθρωπο αλλά και για τα κατοικίδια, και οικολογικό.